Vyhľadávanie:

Basketbalistky ďakujú za podporu

Basketbalistky ďakujú za podporu

V uplynulých dňoch poslal riaditeľ basketbalového klubu Viktoria Košice Jaroslav Škapinec na adresu viceprezidenta pre strategické implementácie Antona Juru ďakovný list za sponzorskú podporu mládežníckych družstiev v súťažnej sezóne 2003/2004. Z listu vyberáme:

"Dovoľujeme si poďakovať spoločnosti U. S. Steel Košice za to, že aj s vašou pomocou sme v uplynulej sezóne zvíťazili v štyroch zo šiestich vekových kategórií v rámci súťaží Slovenskej basketbalovej asociácie. Tituly majstra Slovenska pre rok 2004 získali naše družstvá mladých basketbalistiek 5. ročníka, 6., 8. a 9. ročníka základných škôl. Dievčatá 7. ročníka obsadili 4. miesto, kadetky 9. miesto v lige kadetiek a juniorky vyhrali v 2. lige junioriek. V nadchádzajúcom období sa na regionálnej úrovni súťaže zúčastní aj družstvo žien s cieľom postúpiť do 1. ligy."

Tento mladý klub má na svojom konte aj skvelý medzinárodný úspech, keď v roku 2001 sa stali mladšie žiačky víťazom turnaja Majstrov európskych krajín. V dvoch rokoch po sebe sa v roku 2002 a 2003 stali mladšie žiačky klubu Viktoria majsterkami Slovenska a tento úspech zopakovali vlani aj staršie žiačky i najmladšie basketbalové nádeje v kategórii MINI žiačok.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...