Vyhľadávanie:

Cena spoločnosti Philips pre košických oceliarov

Cena spoločnosti Philips pre košických oceliarov

Divízia Philips Lighting B. V. v Európe udelila počas minulotýždenného stretnutia dodávateľov ceny pre najlepších. V poľskom meste Pila si ocenenia prevzali dodávatelia za najlepšiu logistiku dodávok, najlepší servis a najvýznamnejší rozvoj spolupráce. U. S. Steel Košice sa z Dňa dodávateľov vrátila s Cenou za najvýznamnejší rozvoj spolupráce (Award for growing partnership). Ako uviedol pri slávnostnom odovzdávaní manažér pre vzťahy s dodávateľmi v Európe Jaap Hoogenboezem, Košičania urobili v ostatnom čase najväčší rozvoj v oblasti zvyšovania úrovne dodávok, servisu a logistiky pre spoločnosť Philips. Stali sa tak významným dodávateľom dynamo materiálu pre túto spoločnosť.

Ocenenie je podľa slov generálneho manažéra U. S. Steel Košice pre predaj výrobkov na technické využitie Júliusa Langa vyjadrením korektných partnerských vzťahov oboch firiem.

"So spoločnosťou Philips spolupracujeme od roku 2001. U. S. Steel Košice dodáva dynamo materiál pre jej dve destinácie v Poľsku a Turecku. Sme radi, že nás hodnotia ako kvalitného dodávateľa a veríme, že toto postavenie si udržíme aj naďalej. Cena, ktorú sme získali, patrí všetkým zamestnancom vo výrobe, servise, logistike a obchode, ktorí sa o dobré meno našej spoločnosti pričinili. Ďakujem všetkým za odvedenú prácu."

Po dosiahnutí finálnej kapacity dynamolinky č. 3 v roku 2005 sa U. S. Steel Košice už na budúci rok zaradí medzi najväčších výrobcov dynamoplechov v Európe. Obchodný riaditeľ pre predaj dynamo materiálov Viliam Ferčák je presvedčený, že tým vzrastú aj možnosti firmy uspokojiť náročné požiadavky zákazníkov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...