Vyhľadávanie:

Bez prehry Doprava i Predaj

Bez prehry Doprava i Predaj

Do 2. ročníka majstrovstiev U. S. Steel Košice zmiešaných družstiev vo volejbale sa prihlásilo deväť tímov. Organizátori ich vyžrebovali do dvoch skupín, v ktorých sa v pondelok, 19. mája, hralo systémom každý s každým. V A skupine si najlepšie počínalo mix družstvo z Dopravy, ktoré postupne zdolalo Energetiku, BSCe, Nákup i ZHD výsledkom 2:0 na sety. S jednou prehrou skončila na 2. mieste Energetika, tretí je tím ZHD, 4. miesto obsadilo družstvo BSCe a na 5. priečke skončil Nákup. V B skupine vyhral favorizovaný Predaj, ktorý zdolal Obalovú vetvu, Nemocnicu Šaca i Labortest 2:0 na sety. Na 2. mieste sa umiestnilo družstvo Obalovej vetvy, ktoré zdolalo Labortest 2:0 a po tuhom boji i Nemocnicu Šaca 2:1 na sety. Týmto víťazstvom odsunuli volejbalisti Obalovej vetvy svojho súpera na 3. miesto. Štvrtý skončil Labortest.

Na budúci týždeň, v pondelok, 26. mája, sa bude hrať tiež v skupinách. V prvej skupine sa stretnú Doprava, ZHD a Obalová vetva, v druhej skupine si sily zmerajú Predaj, Energetika a Nemocnica Šaca. Potom sa družstvá umiestnené na tretích priečkach stretnú o konečné 5. miesto, druhé družstvá zo skupín budú hrať o 3. miesto a víťazi skupín sa stretnú vo finále. Do bojov zasiahnu aj zostávajúce tri družstvá a to BSCe, Nákup a Labortest. Podľa umiestnenia v skupine obsadia v konečnom poradí 7. až 9. miesto.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...