Vyhľadávanie:

Bežkári bojovali o poháre v hustej hmle

Bežkári bojovali o poháre v hustej hmle

Ďalšie zápolenia Zimných športových hier zamestnancov U. S. Steel Košice 2019 pokračovali v sobotu 2. februára 2019 na Kojšovskej holi. Do pretekov v behu na lyžiach na dvojkilometrovom okruhu sa zapojilo 34 žien a mužov spolu v šiestich kategóriách.

V hustej hmle na vynikajúco pripravenej trati absolvovali dva okruhy ženy do 50 a nad 50 rokov. Víťazkami sa stali Lucia Petrovičová (úsek viceprezidentky pre financovanie) a Erika Linkeschová (úsek viceprezidenta pre ľudské zdroje). Muži do 45 rokov a do 55 rokov absolvovali štyri dvojkilometrové okruhy. Medzi mladšími bol najrýchlejší Gabriel Vince z DZ Koksovňa, v druhej kategórii Vojtech Babjak z DZ Doprava. Tri dvojkilometrové okruhy odbehli muži do 62 rokov a nad 62 rokov. Zvíťazili Jozef Sciranko (DZ Zušľachťovne a obalová vetva) a Michal Dutko (DZ Zušľachťovne a obalová vetva).

Zimné športové hry U. S. Steel Košice 2019 budú pokračovať v sobotu 9. februára v lyžiarskom areáli na Jahodnej pretekmi v slalome a snoubordingu. Súčasťou podujatia bude aj karneval pre deti.

Fotogaléria

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...