Vyhľadávanie:

Bojujú o "republiku"

Bojujú o "republiku"

V tohtoročnej sezóne majú strelci z klubu vojakov v zálohe za sebou už štyri kvalifikačné preteky z deviatich v streleckom trojboji. V kategórii pištoľ, v ktorej o postup na "republiku", teda na majstrovstvá Slovenska bojujú aj naši, postúpi 36 najlepších jednotlivcov.

Na dvojdňových pretekoch v streleckom viacboji v Príbelciach sa našim strelcom z U. S. Steel Košice príliš nedarilo, keď v prvý deň B mužstvo v zložení Brugoš, Hruška a Lučkay dosiahlo ziskom 1451 b. lepší výkon než A mužstvo. Jeho členovia Hlubeň, Imrich a Seman mali na svojom konte len 1381 bodov. Nevyznamenali sa ani v súťaži jednotlivcov, keď najlepšie sa umiestnil Imrich s 389 b. na 29. mieste a ostatní skončili v konečnom poradí ešte nižšie. Ani druhý deň nebol čo do výkonnosti našich strelcov o nič lepší.

Áčko totálne sklamalo a béčko síce zaregistrovalo zlepšený výkon 1476 bodov, ale aj to stačilo len na 8. miesto. Zlepšili sa len jednotlivci, keď Brugoš obsadil výkonom 412 b. 12. miesto a Lučkay skončil s 389 b. na 25. mieste. O postup na "republiku" budú musieť naši strelci v zostávajúcich piatich pretekoch, a to v Michalovciach, Častej, v Košiciach na Podhradovej, v Malackách a v Rači, poriadne zabojovať.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...