Vyhľadávanie:

Bowling sa hrá v Galérii

Bowling sa hrá v Galérii

V stredu 14. septembra sa pred administratívnou budovou USSK vo vstupnom areáli uskutočnil slávnostný ceremoniál otvorenia XXIV. ročníka Letných športových hier 2016. Po vztýčení vlajky hier a zapálení hutníckeho ohňa toto športové podujatie otvoril prezident spoločnosti Scott Buckiso. V príhovore podotkol, že v rámci Slovenska je to najväčšie firemné podujatie, čo je vlastne náš rekord v organizovaní športových hier. „Môžeme byť hrdí na to, že sme súčasťou celoročného projektu Košice európske mesto športu a že práve naše športové hry sa konajú v rámci Európskeho týždňa športu. Teší ma, že sa do súťaží zapojilo takmer tisíc našich zamestnancov. Na športoviskách sa stretnú so svojimi priateľmi, kolegami a tak budú mať možnosť upevniť vzájomné vzťahy,“ dodal na záver.

V tomto týždni sa už v stredu popoludní súťažilo na troch frontoch. Najdôležitejšou zmenou je, že súťaž v bowlingu sa po prvý raz v histórii našich športových hier musí konať v novom prostredí. Kvôli technickým problémom na osvedčenej štvordráhe Bowling pubu na Triede Sídliska KVP, sa súťaž premiestnila do Bowlingového centra OC Galéria na Terase (v objekte, kde je Kaufland). Zároveň sa v stredu začala aj súťaž v tenise, ktorá bude pokračovať aj dnes na dvorcoch UPJŠ na Medickej. Do tretice do bojov už zasiahli aj bedmintonisti v halách Cassovia badminton spot na Južnom nábreží.

Športové hry pokračujú dnes popoludní a zajtra celý deň. Slávnostné vyhlásenie výsledkov a odovzdávanie cien trom najlepším jednotlivcom a kolektívom sa uskutoční v sobotu o 18. hodine v Spoločenskom pavilóne.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...