Vyhľadávanie:

Štvrtý titul pre Marina

Štvrtý titul pre Marina

Tohtoročné Letné športové hry zamestnancov USSK otvorili v Malej Ide golfisti

Za ideálneho slnečného počasia odohralo v nedeľu 11. septembra 2016 spolu 18 golfistov (16 mužov a dve ženy) súťaž v rámci letných športových hier v golfe. Turnaj sa konal v 9-jamkovom golfovom areáli už tradične v Malej Ide. Hráči súťažili v dvoj a trojčlenných skupinách v dvoch kolách, spolu na 18-tich jamkách s úpravou hendikepu. Podobne ako v troch predchádzajúcich súťažiach po sebe, aj teraz si v kategórii stableford so započítaním hendikepu najlepšie počínal Peter Marin. Ten mal na svojom konte 45 bodov a získal už štvrtý majstrovský titul. Za ním sa na druhom mieste umiestnil Gabriel Holub a tretí skončil Thomas Kevin, ktorí mali zhodný počet 42 bodov.

V súťaži na rany brutto zvíťazil s počtom 76 rán Gabriel Holub, za ním sa na druhej priečke umiestnil s 83 ranami Peter Marin a tretie miesto si vybojoval s počtom 84 rán Július Lang. V kategórii žien  zvíťazila v súťaži stableford Adriana Mihálová, ktorá mala na svojom konte 44 bodov, druhú priečku obsadila Viera Hvozdíková so ziskom 12 bodov. Z tejto dvojice mala najdlhší odpal 124 metrov Adriana Mihálová.

V súťaži mužov s názvom nearest to pin, čo je najbližší dopad loptičky k jamke, si prvenstvo vybojoval Peter Marin. Jeho loptička skončila po odpale vo vzdialenosti 419 cm pred jamkou. V súťaži longest drive, čo je najdlhší odpal jednou ranou, vyhral Ladislav Straka, ktorého loptička dopadla na trávnik  na vzdialenosť 253 metrov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...