Vyhľadávanie:

Bowling vysokopeciarov

Bowling vysokopeciarov

V piatok 8.októbra 2009 zorganizovala ZO OZ KOVO DZ Vysoké pece pre svojich členov 4. ročník turnaja v bowlingu. V turnaji štartovalo 24 trojčlenných družstiev a ďalšia dvadsiatka spolupracovníkov prišla svojich kolegov do Bowling Pubu na Triede KVP povzbudiť. Súťažilo sa o zaujímavé ceny. Každý člen prvých troch družstiev získal trofej a fľašu šampanského. Ohodnotení boli aj traja najlepší v súťaži jednotlivcov mužov a žien.

Počet družstiev z roka na rok rastie, čo je dôkazom toho, že o tento šport je čoraz väčší záujem a to nielen medzi vysokopeciarmi, ale aj medzi zamestnancami dcérskej spoločnosti USSK Vulkmont a.s., ktorí sú zároveň členmi našej ZO. V súťaži družstiev si prvé miesto s veľkým náskokom vybojovala a putovný pohár získala trojica súťažiacich Michal Tabák, Ondrej Juraško a Igor Kaščák. Okrem troch najlepších družstiev boli vyhodnotení aj traja najlepší v súťaži jednotlivcov mužov a žien. Víťazom celého turnaja v súťaži mužov sa stal Jozef Suvák, medzi ženami zvíťazila Mária Schneiderová.

Pre všetkých zúčastnených bol pripravený chutný guľáš s občerstvením. Vysokopeciari si toto športové popoludnie veľmi pochvaľovali a už sa tešia na ďalší ročník. Ja osobne som mal najväčšiu radosť z toho, že chlapi, ktorí vykonávajú neľahkú prácu pri vysokých peciach i v údržbe, ale i v spoločnosti Vulkmont, sa mohli odreagovať, oddýchnuť si a zregenerovať sily.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...