Vyhľadávanie:

Nemocnica v pohybe

Nemocnica v pohybe

Zámer vyšiel. Na jednotku. I počasie bolo ako na objednávku. Tí, ktorí plánovali v športovej atmosfére a v duchu zdravia prežiť poslednú septembrovú sobotu a prijali pozvanie šačianskej nemocnice na už piaty ročník podujatia Nemocnica v pohybe, iste neoľutovali. Súťaženia i zábavy a dobrej nálady si tu všetky vekové kategórie, ba i celé rodiny užili do sýtosti. Prišli lekári aj zdravotné sestry i so svojimi najbližšími, pozvanie tiež prijali košickí oceliari.

Na štarte trojkilometrového behu sme tak mohli zazrieť viceprezidenta pre technológiu Vladimíra Jacka s dcérou Dianou, generálneho právneho zástupcu Josepha A. Napoliho s manželkou, rodinku generálneho manažéra pre sporovú agendu a špeciálne projekty Bradleyho A. Cramera Jr. Podporiť zdravý životný štýl prišli aj Adrián Ficík zo Závodného hasičského útvaru USSK, kapitán HC Košice Peter Bartoš, či tréner hokejových majstrov Slovenska Rostislav Čada, ale i rad ďalších milovníkov športu.

Okrem už tradičného behu a chôdze, súťaží o najbláznivejší názov skupiny (zvíťazil Nitroglycerín team) a najrýchlejší kočík, si mohli účastníci čoraz obľúbenejšieho podujatia dať zmerať tlak, hladinu cukru a tuku v krvi, či CO v pľúcach. Pripravené boli aj ukážky prvej pomoci, na svoje si prišli aj tí najmenší, pre ktorých organizátori pripravili mnoho hier, súťaží i rôznych atrakcií. A dobrý guláš chutil nesporne každému.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...