Vyhľadávanie:

U. S. Steel Košice získala Národnú cenu SR za kvalitu 2010

U. S. Steel Košice získala Národnú cenu SR za kvalitu 2010

Spoločnosť U. S. Steel Košice sa stala víťazom súťaže Národná cena SR za kvalitu 2010 v kategórii A1 (organizácie vyrábajúce výrobky nad 251 zamestnancov). Prezidentovi firmy to v uplynulých dňoch oznámil predseda Úradu pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo Slovenskej republiky Jozef Mihók. O víťazovi rozhodla hodnotiaca komisia súťaže v súlade so štatútom súťaže, na základe výsledkov posúdenia v mieste organizácie. Košická oceliareň zvíťazila v súťaži v uplynulých desiatich rokoch po druhý raz. Naposledy sa o cenu uchádzala, a úspešne, v roku 2002.

"V tohtoročnej súťaži," informovala vedúca odboru QMS U. S. Steel Košice Eva Molnárová, "sme sa predstavili ako organizácia s dlhodobo úspešným a vyspelým systémom manažérstva kvality, overeným praktickými výsledkami podnikania a potvrdeným viacerými certifikátmi systému manažérstva kvality a environmentu. Hodnotiacej komisii sme prezentovali, že bezpečnosť, zodpovednosť k životnému prostrediu, vysoká kvalita výrobkov a služieb, poskytovanie vynikajúcich služieb zákazníkom a partnerom, nízka nákladovosť a vysoká produktivita sú trvalými hodnotami našej spoločnosti a pomáhajú nám byť lepšími. Preukázali sme tiež, že model kvality EFQM, ktorý sme vo firme v rámci súťaže implementovali, plánujeme využívať aj v ďalšom období. Sme presvedčení, že je vynikajúcim nástrojom pri našom ďalšom sebahodnotení a pri porovnávaní sa s ostatnými vyspelými organizáciami v rámci Európskej ceny za kvalitu."

Udržanie vysokej kvality výrobkov a služieb a tým aj konkurencieschopnosti na trhu s oceľou, je pre spoločnosť neustálou výzvou, konštatovala E. Molnárová.

Slávnostné vyhlásenie výsledkov súťaže Národná cena SR za kvalitu 2010 sa uskutoční 8. novembra 2010 v historickej budove Národnej rady SR v Bratislave.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...