Vyhľadávanie:

Bowlingový turnaj dopravárov

Bowlingový turnaj dopravárov

Na štvordráhe Bowling Spotu na štadióne Lokomotívy Košice sa v piatok 17. apríla 2015 konal 9. ročník turnaja v bowlingu o putovný Pohár predsedu Základnej organizácie OZ KOVO Doprava. Do súťaže sa zapojilo 55 dopravárov, ktorí medzi sebou súťažili nielen v kategóriách jednotlivcov mužov a žien, ale aj trojčlenných družstiev. V kategórii žien dominovala Eva Ulmannová z Údržby vozňov, ktorá vyhrala už šiesty raz po sebe a s počtom bodov 296 obhájila svojich päť predchádzajúcich prvenstiev. Na 2. mieste sa umiestnila Eva Kacvinská z vedenia divízneho závodu. Na turnaji štartovala po prvý raz a hneď úspešne. Striebornú medailu získala za 186 zvalených kolov. Tretiu priečku so ziskom 177 bodov obsadila Adriana Hužvárová z Expedičnej železničnej dopravy.

Víťazom u mužov sa stal Peter Szabó z dopravného úseku Preprava brám a železného šrotu, ktorý dosiahol 284 bodov. Na 2. mieste skončil s 272 b. zamestnanec Traťovej údržby Vladimír Tomič a na 3. mieste sa s 253 b. umiestnil odborový predák dopravárov Pavel Grega.

V kategórii družstiev putovala tohtoročná cenná trofej do vitríny nového zmiešaného družstva z dopravného úseku Preprava brám a železného šrotu a z Údržby. Prvenstvo si so 729 bodmi vybojovala víťazná trojica v zložení Štefan Horváth, Peter Szabó a Štefan Černai. Druhé miesto získali súťažiaci z Cestnej dopravy Štefan Šoltés, Ján Vaško a Peter Benedik, ktorí dosiahli 680 bodov a tretie miesto obsadila trojica z Traťovej údržby, ktorú tvorili Vladimír Tomič, Vladimír Lazor a Peter Valčiš. Tí spolu získali 653 bodov. Po prvýkrát organizátori odmenili družstvo, ktoré sa stalo Najväčším smoliarom turnaja s najnižším počtom dosiahnutých bodov. Trofej získala trojica žien z kombinovaného družstva, ktoré v zložení Jana Balogová, Stanislava Priščáková a Jana Mateszová dokázali spolu nahrať len 429 bodov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...