Vyhľadávanie:

Bowlingový turnaj mladých odborárov

Bowlingový turnaj mladých odborárov

S pocitom spokojnosti odchádzali v piatok večer, dňa 27. 1. 2006, účastníci bowlingového turnaja Rady mladých OZ METALURG. Do histórie podujatí organizovaných mladými odborármi sa toto podujatie zapísalo ako najvydarenejšie - jednak počtom účastníkov, výbornou organizáciou, ako aj skvelou atmosférou.

Športového ducha prišlo preukázať viac než 150 odborárov z rôznych základných organizácií. Niektorí z nich boli odhodlaní vyhrať, iní si chceli vyskúšať hru bowling na vlastnej koži po prvýkrát. K tomu, že to všetci zvládli na výbornú, určite prispel hladký priebeh podujatia po organizačnej stránke.

Súťažilo sa paralelne v dvoch kategóriách - v kategórii družstiev a v kategórii jednotlivcov. Snaha všetkých bola maximálna, ale vyhrať pohár sa podarilo len niektorým. "Športujem hlavne pre svoje zdravie. V tomto duchu vychovávam aj svojho syna. Ale, každé víťazstvo poteší." povedal Jozef Hamrák zo ZO OZ METALURG Hutnícka druhovýroba U. S. Steel Košice, víťaz kategórie jednotlivcov.

S celkovou bilanciou 124 bodov sa na čelo rebríčka najúspešnejších žien turnaja zaradila Monika Tancerová zo ZO OZ METALURG OBAL-SERVIS, s.r.o. "Som nadšená," netajila radosť, "výhra ma teší o to viac, že je to moja prvá účasť na takom veľkom podujatí. Sú tu príjemní mladí ľudia. Keď bude podobná príležitosť, určite opäť prídem." O tom, že pozitívne ohlasy nezneli len zo strany víťazov, svedčia aj slová Gabriely Szafkovej zo ZO OZ METALURG Energetika U. S. Steel Košice, ktorá sa stala majiteľkou ceny útechy za najnižší nahraný počet bodov. "Páčilo sa mi tu. Takéto akcie by sa mali realizovať častejšie. Aby som mala príležitosť na zlepšenie ..."

Vyhodnotenie turnaja družstiev: 1. Výroba a opravy "A" 553 b.
2. Hutnícka druhovýroba "A" 539 b.
3. Obal Servis "A" 510 b.

Jednotlivci:
1. Jozef Hamrák (ZO OZ M ZHD U. S. Steel) 180 b.
2. Erich Eiben (ZO OZ M Energetika U. S. Steel) 179 b.
3. Richard Steiber (ZO OZ M Obal Servis) 178 b.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...