Vyhľadávanie:

Bowlingový turnaj vysokopeciarov

Bowlingový turnaj vysokopeciarov

Základná organizácia OZ KOVO Vysoké pece zorganizovala v piatok 14. novembra pre svojich členov, zamestnancov divízneho závodu a dcérskej spoločnosti RMS, a.s., Košice, turnaj v bowlingu. Súťaž v kategóriách jednotlivcov mužov a žien i trojčlenných družstiev sa uskutočnila na štvordráhe Bowling Pubu na Triede KVP. V 8. ročníku turnaja štartovalo dvadsať družstiev, ktoré zviedli medzi sebou tuhé boje a bodové rozdiely medzi medailistami na prvých troch priečkach neboli také tesné ako vlani.

Prvenstvo a putovný pohár si vybojovalo družstvo Vedenia VP v zložení Michal Tabák, Tomáš Marton a Tibor Szalona výkonom 937 zvalených kolov. Na 2. mieste sa s počtom zvalených 901 kolov umiestnila trojica Ivan Chmura, Kamil Krušpán a Pavol Kerekeš z RMS, a.s., Košice a 3. miesto si so ziskom 786 b. vybojovali hráči Elektroúdržby VP v zložení Tibor Holzträger, Jaroslav Sinčák a Ján Grega.

V súťaži jednotlivcov mužov zvíťazil Milan Džubara z prevádzky Aglomerácia výkonom 417 zvalených kolov a medzi ženami dominovala Zdenka Suchá z RMS, a.s., Košice, ktorá mala na svojom konte 216 bodov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...