KONTAKT  |    _eng _sk

Bufety a jedálne ako zvyčajne
           



Pridané: 19.01.2009
Autor: -c-
Kategória: 03/2009

Skutočnosť, že väčšina zamestnancov firmy ostala minulý týždeň po dohode vedenia USSK a odborárov doma so 60-percentnou náhradou mzdy, ovplyvnila, pochopiteľne, aj oblasť stravovania. Predaj v tzv. malých bufetoch firma Sodexho, podľa vyjadrenia Marty Tözserovej, manažérky predaja, obmedzila, niektoré boli dokonca zatvorené, v iných upravili otváracie hodiny.

"Zmeny sa nedotkli šiestich zmenových bufetov, ktoré mali bežné otváracie hodiny, rovnako ako závodné jedálne, ktoré však ponúkali len dva druhy jedál plus polievku." Situáciu podľa jej vyjadrenia celý minulý týždeň analyzovali aj na pravidelných stretnutiach s kompetentnými z U. S. Steel Košice a viceprezidentom pre ľudské zdroje Martinom Pitorákom. "Bufety po dohode s jednotlivými závodmi postupne otvárame, otváracie hodiny prispôsobujeme ich požiadavkám, no prevádzku niektorých znovu obmedzujeme. Záleží od počtu ľudí na pracoviskách," komentovala situáciu v piatok minulého týždňa M. Tözserová. Uviedla tiež, že v každom stravovacom zariadení mala byť výveska s informáciami o zmenách otváracích hodín. Z nich sa mali hutníci tiež dozvedieť, ktorý z najbližších bufetov je otvorený a kedy.

Od pondelka, 26. januára, platia v bufetoch a jedálňach zvyčajné otváracie hodiny.

Empty

ODPORÚČAME

17.01.2022
Dcérske spoločnosti dosiahli 6 000 000 hodín bez úrazu
10.01.2022
Grantový program SPOLOČNE PRE REGIÓN 2022 už prijíma žiadosti
30.11.2021
Ocitne sa slovenský priemysel na európskej periférii ?

Táto stránka používa cookies

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...

  • Dôležité Vyžadované pre správne fungovanie stránky
  • Nastavenia Používajú sa na ukladanie Vašich nastavení
  • Analytika Používajú sa na analýzu návštevnosti
  • Personalizácia Používajú sa na personalizáciu obsahu