Vyhľadávanie:

Cassovia Open 2004

Cassovia Open 2004

Tanečníci

V športovej hale SOU Železničného v Košiciach sa 21. a 22. februára konal tretí ročník súťaže v tanečnom športe CASSOVIA OPEN 2004. Široká plejáda špičkových svetových tanečných párov potvrdila vysokú organizačnú úroveň tejto súťaže, ktorá sa svojím obsadením zaraďuje medzi najlepšie medzinárodné súťaže tohto druhu.

Sedemčlenný rozhodcovský zbor hodnotil kvalitu súťažiacich v 2 kategóriách, a to v latinsko-amerických a štandardných tancoch. Tanečné kreácie ocenilo prítomné publikum burácajúcim potleskom. Absolútnymi víťazmi v štandardných tancoch hlavnej súťaže skupiny A/S sa stal tanečný pár Jozef Kovács a Michaela Havlíková z tanečnej školy Metropol Košice. Víťazný pohár v latinsko-amerických tancoch si odniesol tanečný pár Michal Kostovčík a Kamila Dostálová z Českej republiky.

Ocenenia víťazom na prvých troch miestach odovzdal Ing. Martin Pitorák, viceprezident pre personalistiku a organizáciu s manželkou. U. S. Steel Košice venovala finančný dar na zabezpečenie pohárov víťazom súťaže.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...