Vyhľadávanie:

Vlaňajším víťazom úsek Riadenie kvality

Vlaňajším víťazom úsek Riadenie kvality

Uskutočnil sa plánovací míting Programu úspor nákladov na rok 2004

Ocenenie
Generálny manažér pre výskum a vývoj Robert Frascarelli pri preberaní ceny za druhé miesto v kategórii Najvyšší prínos v Programe úspor nákladov za rok 2003.

Bezmála stopäťdesiat manažérov sa vo štvrtok minulého týždňa, 26. februára, stretlo popoludní v kinosále Spoločenského pavilónu na veľkom plánovacom mítingu Programu úspor nákladov na rok 2004.

Vlaňajší rok označil viceprezident pre výrobu Scott Pape z hľadiska plnenia prijatých cieľov v tejto oblasti za mimoriadne úspešný. Každý tím, ktorý sa do programu zapojil, nezabudol zdôrazniť, odviedol kus dobrej roboty. Vlani sa do Programu úspor nákladov zapojilo dvadsať divíznych závodov a odborných útvarov. Koksovňa, Vysoké pece, Oceliareň, Doprava, Studená valcovňa, Teplá valcovňa, Obalová vetva, Hutnícka druhovýroba, Energetika, Centrálna údržba, Riadenie kvality, Výskum a vývoj, Ekológia, Informačné technológie, Finančné investície, Nákup, Predaj a logistika a po prvýkrát i spoločnosť Refrako a Inžinierske činnosti. Spolu podali 597 projektov, z ktorých až 507 prinieslo úsporu v roku 2003.

Vraví sa, že víťazom je každý, kto sa zúčastní. No aj keď je to v prípade tohto programu dvojnásobná pravda, predsa len si tí najlepší zaslúžia ocenenie. Z rúk prezidenta U. S. Steel Košice Christophera Navettu a viceprezidenta pre výrobu Scotta Pape ho prevzali najprv autori najlepších projektov úspor nákladov v roku 2003 a potom i ďalší víťazi. V súťaži najlepších tímov zvíťazil úsek Riadenie kvality, druhá priečka patrí divíznemu závodu Doprava a tretia úseku Finančné investície. Ocenenie získali aj tímy, ktoré realizovali projekty s najvyššími prínosmi. Prvé miesto obsadil divízny závod Oceliareň, druhé Výskum a vývoj a tretie patrí divíznemu závodu Energetika. Špeciálnu cenu získal aj Jozef Sasarák z úseku Výskum a vývoj za vysokú kreativitu pri napĺňaní cieľov programu úspor nákladov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...