Vyhľadávanie:

V Bardejove tretí

V Bardejove tretí

Začiatkom februára sa v Bardejove konal 9. ročník halového futbalového turnaja Westton Cup 04 o Pohár primátora mesta. Na turnaji štartovalo osem mužstiev v dvoch skupinách. Medzi účastníkmi nechýbal ani tím manažérov z U. S. Steel Košice, ktorý viedol Pavol Sadovský. Po návrate nám o tomto podujatí povedal:

"V silnej konkurencii si naši futbalisti počínali veľmi dobre. Domov sa vrátili s trofejou za tretiu priečku v turnaji. V skupine sme obsadili druhé miesto, keď po víťazstvách nad celkami CI-servis 2:0 a OK-V.O.D.S. 3:0 sme prehrali iba s neskorším víťazom turnaja Interhotely Slovan 2:4. Za tento celok hral aj bývalý ligista Prešova, neskôr 1. FC Košice a Petržalky, Vladislav Zvara.
V semifinále naši potom o gól podľahli mužstvu Infinitimédia 2:3 a tak sme hrali o bronz. V súboji o 3. miesto bol naším súperom kombinovaný celok HC - Heckett MultiServ Košice. Aj keď tento tím bol nabitý funkcionármi na čele s prezidentom HC Ľubomírom Vemem a hráčmi Šimurdom a Kmiťom, vyhrali sme 2:1. O tento úspech nášho mužstva sa pričinili brankári Ľapin a Švec, ako i hráči Horský, Guliš, Szabó, Jokeľ, Szarvas, Rusič a Polča, ktorý bol organizátormi turnaja zaradený do all stars tímu. Strelecky sa z nášho tímu najlepšie darilo až trom hráčom, a to Rusičovi, Szabóovi a Gulišovi, ktorí v jednotlivých zápasoch turnaja zaznamenali po tri góly."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...