Vyhľadávanie:

Celoslovenské stretnutie mladých odborárov

Celoslovenské stretnutie mladých odborárov

Dobré argumenty – silné odbory. Tak znel názov ďalšieho workshopu mladých odborárov, ktorý sa uskutočnil minulý mesiac v Tatranských Matliaroch. Jeho program odštartovala diskusia s členmi predsedníctva Odborového zväzu KOVO za Košický a Prešovský kraj - Jánom ŠlaukomJozefom Balicom o histórii a budúcnosti odborov na Slovensku, ako aj o mýtoch a faktoch, s ktorými sa  v rámci našej odborovej činnosti denne stretávame.

Hlavnou náplňou tohto pracovného stretnutia bolo naučiť sa správne argumentovať, rozvíjať prácu v tíme, zvládať stresové situácie, kriticky myslieť, vystupovať na verejnosti, ako aj schopnosť učiť sa hľadať riešenia pri pracovných konfliktoch. Celý priebeh workshopu viedol tím lektorov – skúsených debatérov zo Slovenskej debatnej asociácie, ktorí nám odovzdali množstvo svojich odborných poznatkov a rád z oblasti komunikácie.

Na záver stretnutia  sme sa venovali tvorbe akčného plánu pre mladých odborárov  na rok 2020, ako aj participácii  na celoslovenskej kampani OZ KOVO  Together at Work.

Workshopu sa zúčastnilo tridsať mladých funkcionárov OZ KOVO z rôznych fabrík z celého Slovenska. Som presvedčený, že bol prínosom pre každého z nás, pretože aj s pomocou takýchto stretnutí  mladých ľudí, ktorí sú plní ambícií a cieľov, dokážeme tvoriť silnejšie odbory.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...