Vyhľadávanie:

Cena Tomáša Baťu od Rotary klubu pre Jána Baču

Cena Tomáša Baťu od Rotary klubu pre Jána Baču

Riaditeľa vonkajších vzťahov U. S. Steel Košice Jána Baču v pondelok, 7. júla, ocenili na oslavách 80. výročia vzniku Rotary klubu v Košiciach dištriktným ocenením Tomáša Baťu za pomoc, prínos a podporu rotariánskeho klubu a jeho aktivít. Cenu mu odovzdal guvernér pre Čechy a Slovensku Dištriktu 2240 Rotary Peter Pajas. J. Bača v poďakovaní pripomenul, že je to ocenenie snáh a aktivít všetkých zamestnancov spoločnosti USSK a jej dcérskych firiem v prospech rozvoja komunity.

Rotary je celosvetovou organizáciou vedúcich osobností z podnikateľských a odborných kruhov, ktorí poskytujú humanitárne služby a pomoc svojim spoluobčanom, presadzujú vo všetkých oblastiach vysoké etické zásady a napomáhajú vytváraniu vzájomnej dôvery a mieru na svete. Košický klub Rotary, napríklad, významne pomohol nákupu hyperbarickej komory pre nemocnicu v Šaci za niekoľko miliónov korún.

Na pondelňajších oslavách 80. výročia vzniku Rotary klubu Košice sa zúčastnili významné osobnosti z mesta Košice a Košického samosprávneho kraja. Spoločnosť USSK zastupovali viceprezidenti U. S. Steel Košice William C. King a Martin Pitorák s manželkami. Na slávnosti ocenili aj bývalého prezidenta SR Rudolfa Schustera, ktorý si prevzal unikátne ocenenie Osobnosť Rotary klubu Košice. Novou guvernérkou pre Čechy a Slovensko Dištriktu 2240 sa v pondelok stala Jozefína Poláková, prezidentom Rotary klubu v Košiciach Peter Murko, ktorý nahradil Elenu Gregovú.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...