Vyhľadávanie:

Cenia si našu podporu

Cenia si našu podporu

Milé slová vďaky a uznania za podporu a pomoc adresovali spoločnosti U. S. Steel Košice dve športové organizácie. Občianske združenie Športový klub nepočujúcich detí so sídlom v Prešove sa prostredníctvom svojho predsedu Vladimíra Kohúta poďakovalo za sponzorskú pomoc pri organizovaní už XIII. ročníka medzinárodného halového turnaja nepočujúcich žiakov do 16 rokov, ktorý sa uskutočnil v Prešove. "Toto vo svete jediné športové podujatie sme mohli zrealizovať a malo veľký ohlas aj vďaka vašej spoločnosti. Nepočujúce deti z deviatich krajín sveta," píše sa okrem iného v liste, "prežili v Prešove niekoľko nezabudnuteľných dní naplnených športovými zápoleniami a poznávaním krás našej krajiny. Tieto deti vám chcú, prostredníctvom nás, organizátorov, povedať úprimné - ďakujeme!"

"Úctivo vám ďakujeme za dôveru a sponzorskú podporu, ktorú ste prejavili nášmu klubu," napísal v ďalšom liste riaditeľ Basketbalového klubu Viktoria Košice Jaroslav Škapinec, v ktorom dodal, že aj vďaka pomoci U. S. Steel Košice sa BK Viktoria Košice stal najúspešnejším mládežníckym klubom v Slovenskej republike. Družstvá mini žiačok, mladších žiačok a kadetiek sa stali majstrami SR, staršie žiačky vicemajsterkami SR, juniorky obsadili na majstrovstvách Slovenska 3. miesto. Družstvo 2. ligy žien postúpilo do druhej najvyššej súťaže - 1. ligy a má záujem postúpiť do Extraligy žien SBA.

Ďakovný list na adresu USSK poslal aj riaditeľ Štátnej vedeckej knižnice v Košiciach Ján Gašpar za možnosť vybrať si literatúru vyradenú z fondov USSK.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...