Vyhľadávanie:

V Šaci rastie nové diagnostické centrum

V Šaci rastie nové diagnostické centrum

Stavba, ktorá sa dvíha pred hlavným vstupom do priestorov šačianskej nemocnice, patrí k významným investičným akciám tohto zdravotníckeho zariadenia. Ešte v tomto roku by mala byť odovzdaná do užívania.

"Výstavbu nového diagnostického centra si jednoducho vyžiadala nutnosť," informoval nás riaditeľ Nemocnice Košice-Šaca a.s., 1. súkromnej nemocnice Juraj Vančík. "Na piatom poschodí, kde sa v súčasnosti nachádza, je už veľmi tesno, centrum prestáva plniť funkciu istého nadštandardu v zdravotníckej starostlivosti. Budujeme teda nové diagnosticko-preventívne centrum. Výkopové práce sa začali minulý rok v septembri, pevne verím, že centrum začne slúžiť už v tomto roku na začiatku jesene."

V dvojposchodovej budove bude na prízemí časť odborných vyšetrovní, ráta sa s osteocentrom a stomatologickým oddelením, ďalej malá kaviarnička a toľko vyžadovaná lekáreň. Do ostatných priestorov bude situovaných približne dvanásť odborných ambulancií, miestnosti pre klientov a recepcia. Uvoľnené miestnosti na piatom poschodí v hlavnej budove nemocnice poslúžia na zriadenie akútnych lôžok, hlavne pre ortopédiu a gynekológiu a iné účely.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...