Vyhľadávanie:

Chceli by ste sa pozrieť do Ferrari?

Chceli by ste sa pozrieť do Ferrari?

V pondelok sa začalo piate kolo Veľkej súťaže 2022.  Vo videu navštívime nášho zákazníka, ktorý sídli v Čechách – firmu Tecnocap.

A že je stále o čo hrať, toho dôkazom sú aj ceny, ktoré na výhercov čakajú v tomto kole. K už tradičným pribudnú dva zážitkové poukazy.

Hrať tak budete o poukaz do Školy šmyku. Súčasťou je kurz bezpečnej jazdy na Slovakia Ringu pri Nitre, ubytovanie v hoteli Ring na jednu noc s raňajkami pre dve osoby.  Výherca sa na miesto dopraví svojim autom, na ktorom potom kurz absolvuje.

Ešte atraktívnejšia výhra čaká na ďalšieho výhercu, ktorý navštívi závod a múzeum Ferrari v Taliansku, ktoré patria k ikonickým miestam všetkých automobilových nadšencov. Výherca si na tento výlet môže pozvať aj jedného rodinného príslušníka, či priateľa. Súčasťou výhry je ubytovanie v hoteli, letenky, transfery do hotela a na navštívené miesta, vstupné a k dispozícii výhercovi bude  tiež sprievodca, ktorý poskytne potrebnú asistenciu.

Ferrari je talianska automobilová značka, ktorá sa preslávila predovšetkým svojimi športovými autami a účasťou na automobilových pretekoch, v počiatkoch predovšetkým v pretekoch Formuly 1. Firmu založil bývalý automobilový pretekár Enzo Ferrari, dnes je Ferrari súčasťou koncernu Fiat. Sídli v talianskom meste Maranello.

U. S. Steel Košice - XAPP-Súťaže (usske.sk)

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...