Vyhľadávanie:

Chcem byť už doma

Chcem byť už doma

Vedenie firmy vyhlásilo dobrovoľnú zbierku na pomoc kriticky chorým deťom

Sú mimoriadne krehké a zraniteľné. Naše deti. Pofúkať im boľačky niekedy, žiaľ, nestačí. Stávajú sa im aj zlé veci, lekári neraz bojujú o ich život, keď ich vážna choroba prikvačí na nemocničné lôžko... Ešte ani nestačili poriadne spoznať svet, poobzerať sa po ňom a už je ich život v ohrození. Pomôcť III. Klinike pediatrickej anestéziológie a intenzívnej medicíny Detskej fakultnej nemocnice Košice získať resuscitačné mobilné lôžko a ďalšie špeciálne prístroje, ktoré zdravotníkom pri starostlivosti o kriticky choré deti najviac chýbajú, je cieľom zbierky, ktorú vyhlásilo vedenie spoločnosti U. S. Steel Košice v uplynulých dňoch.

Stalo sa už tradíciou, a inak tomu nebude ani v tomto roku, že košická oceliareň a Nadácia U. S. Steel Košice darujú rovnakú sumu, akou bude výťažok zbierky. Naša pomoc sa takto strojnásobí. Sumu 3,50 a alebo viac môžete darovať podpísaním formuláru, ktorý bude k dispozícii aj na vašom pracovisku.

Spoločný finančný dar odovzdajú predstavitelia spoločnosti zástupcom III. Kliniky pediatrickej anestéziológie a intenzívnej medicíny na vianočnom benefičnom koncerte v Štátnom divadle 9. decembra 2011.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...