Vyhľadávanie:

Chcem byť už doma

Chcem byť už doma

Ešte dnes sa môžete zapojiť do dobrovoľnej zbierky na pomoc kriticky chorým deťom

Pomôcť III. Klinike pediatrickej anestéziológie a intenzívnej medicíny Detskej fakultnej nemocnice Košice získať resuscitačné mobilné lôžko a ďalšie špeciálne prístroje, ktoré zdravotníkom pri starostlivosti o kriticky choré deti najviac chýbajú, je cieľom zbierky, ktorú v uplynulých dňoch vyhlásilo vedenie spoločnosti U. S. Steel Košice. Sumu 3,50 eura alebo viac môžete darovať podpísaním formuláru, ktorý je k dispozícii aj na vašom pracovisku. Stalo sa už tradíciou, a inak tomu nebude ani v tomto roku, že samotná firma a Nadácia U. S. Steel Košice darujú rovnakú sumu, akou bude výťažok zbierky zamestnancov. Naša pomoc sa tak opäť strojnásobí.

Spoločný finančný dar odovzdajú predstavitelia spoločnosti zástupcom III. Kliniky pediatrickej anestéziológie a intenzívnej medicíny Detskej fakultnej nemocnice Košice na vianočnom benefičnom koncerte, ktorý sa uskutoční v košickom štátnom divadle 9. decembra 2011.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...