Vyhľadávanie:

Chcete byť v bezpečí aj za počítačom?

Chcete byť v bezpečí aj za počítačom?

V dnešnom digitálnom prostredí je povedomie o kybernetickej bezpečnosti najdôležitejšie pre ochranu citlivých informácií. Zamestnanci zohrávajú v tomto obrannom mechanizme kľúčovú úlohu, čo si vyžaduje proaktívny prístup k vzdelávaniu. Pravidelné školenia môžu zamestnancom umožniť identifikovať a prekaziť potenciálne kybernetické hrozby, od phishingových e-mailov až po útoky malvéru. Podpora používania silných, jedinečných hesiel a propagácia dôležitosti aktualizácií softvéru významne prispievajú k spoľahlivej kybernetickej bezpečnosti. Podporou kultúry ostražitosti a znalostí môžeme vytvoriť kolektívny štít proti kybernetickým hrozbám a zabezpečiť odolnosť svojej digitálnej infraštruktúry.

Kolegovia z tímu Cybersecurity a Compliance nám zabezpečujú pravidelnú dávku informácii a skvelých tipov. Ak sa chcete k niektorému z nich vrátiť, pozrite sa na ich intranetovú stránku.

Do vašej pozornosti dávame informácie o umelej intelingencii, AI chatbotoch v časti Novinky Cyber security (uss.com).

Prospešné sú aj články NBÚ, napr. Hrozby spojené s technológiami umelej inteligencie ~ SK-CERT. Prehľad noviniek a bulletinov NBÚ je k dispozícii aj na stránke Cyber security (uss.com).

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...