Vyhľadávanie:

Christian Korn viceprezidentom USSK pre predaj a marketing

Christian Korn viceprezidentom USSK pre predaj a marketing

Novým viceprezidentom U. S. Steel Košice pre predaj a marketing sa stal Christian Korn. Na tomto poste nahradil s účinnosťou od 1. júla 2012 Roberta J. Beltza, ktorý sa po takmer dva a pol ročnom pôsobení v Košiciach vracia späť do USA, kde bude plniť nové pracovné úlohy. Jeho nástupca je zodpovedný za riadenie obchodných aktivít európskej divízie United States Steel Corporation. "Christian disponuje rozsiahlymi a hlbokými znalosťami z oceliarskeho priemyslu a trhových podmienok v Európe," uviedol na margo nového viceprezidenta pre predaj a marketing prezident USSK David J. Rintoul. Ako ďalej dodal, "jeho silná orientácia na výsledky a predchádzajúce skúsenosti pomôžu dosiahnuť náš spoločný cieľ- poskytovať našim zákazníkom produkty a služby najvyššej kvality."

Christian Korn prináša do U. S. Steel Košice bohaté skúsenosti z oceliarskeho prostredia. Kariéru začal v roku 1982 v spoločnosti Saint Gobain, ktorá sa zaoberá výrobou a distribúciou stavebného materiálu. Odborné vedomosti si prehlboval od roku 1988 v spoločnosti Usinor (v súčasnosti Arcelor Mittal), kde zastával viacero zodpovedných pozícií, počnúc riaditeľom predaja, až po šéfa servisného strediska v Nemecku a neskôr i vo Francúzsku.

V roku 2002 sa stal riaditeľom prevádzky ThyssenKrupp Stahl Service Center Gmbh v Langenfelde v Nemecku. V jeho pôsobnosti bolo riadenie obchodnej skupiny, ktorá mala na starosti trhy v Nemecku, Francúzsku, Taliansku, Poľsku a východnej Európe. V roku 2009 sa pripojil k firme Essar Steel Europe, kde bol zodpovedný za vytvorenie a rozvoj európskej divízie predaja.

Absolvoval univerzitu v Tübingene, na ktorej sa špecializoval na nemecké právo. Promoval v roku 1979 a v roku 1982 úspešne zložil skúšky do advokátskej komory. Neskôr študoval aj obchodnú administratívu na Vysokej škole svetového obchodu vo Viedni.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...