Vyhľadávanie:

CI tím Teplej valcovne oslavoval

CI tím Teplej valcovne oslavoval

CI tím
CI tím vedenia Teplej valcovne. V hornom rade (zľava) Ľudovít Mihók, Alexander Lengyel, Jozef Varga, Ferdinand Kóča, Slavomír Takáč, Vladimír Vasilík, Eduard Makara, Ján Čajka. V dolnom rade (zľava) Peter Bohuš, Štefan Novák, Ladislav Potočňák. Na fotografii chýbajú Jozef Urban a Norbert Kubík.

Divízny závod Teplá valcovňa sa stal v roku 2001 pilotnou oblasťou pre implementáciu procesu kontinuálneho zlepšovania (continuous improvement - CI). Vznikol tu aj prvý CI tím, ktorý sa po troch rokoch úspešnej práce zaradil medzi najlepšie tímy U. S. Steel Košice.

"Sme radi, že spomedzi tridsiatich tímov spoločnosti sa tím vedenia Teplej valcovne dostal medzi šesť najlepších," vraví Peter Bohuš, koordinátor pre kontinuálne zlepšovanie v Teplej valcovni. "V roku 2003 zaznamenal CI tím výborné výsledky hlavne v oblasti produktivity. Podarilo sa vyvalcovať rekordné množstvo materiálu za rok a dosiahnuť tak najlepší priemerný zmenový výkon za zmenu."

V uplynulých dňoch sa členovia CI tímu, spolu s jeho lídrom, riaditeľom divízneho závodu Teplá valcovňa Jozefom Vargom a CI koordinátorom Petrom Bohušom, stretli sa slávnostnom posedení, na ktorom sa im dostalo uznania a poďakovania za dosiahnuté výsledky. Za dobrú prácu udelí členom tímu viceprezident pre výrobu Scott Pape aj pamätné certifikáty.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...