Vyhľadávanie:

Čo bude robiť Harry Potter na Mikuláša?

Čo bude robiť Harry Potter na Mikuláša?

Výtvarná súťaž pre deti

Stavte sa, že príde kúzelník. Kedy? V pondelok 5. decembra, a to rovno na Hlavnú ulicu. Neveríte? Určite sa príďte pozrieť na skvelý mikulášsky program, ktorým U. S. Steel Košice a Magistrát mesta Košice už tradične otvárajú Košické Vianoce. Čas vianočných očakávaní a prekvapení naplno prežívajú najmä deti. Svojou fantáziou dokážu očariť hádam každého dospelého. Stačí im na to výkres a farbičky. Ak aj vaše dieťa alebo dieťa, ktoré poznáte vo svojom okolí, rado kreslí, ponúkame im možnosť zapojiť sa do súťaže o najkrajší výkres s mikulášskou tematikou. Čo bude robiť, podľa vás, Harry Potter na Mikuláša? Pýtame sa všetkých, ktorí nemajú viac ako 15 rokov. Práve im je totiž určená súťaž, víťaz ktorej sa môže tešiť na výhru v podobe CD discmana a okrem toho najkrajší obrázok sa stane podkladom pre plagát, ktorý bude propagovať mikulášske podujatie.

Výkresy A4, ale i väčšie formáty, očakávame v Oceli východu do 4. 11. 2005. Každý výkres musí byť na zadnej strane označený menom a priezviskom autora. Pripojiť treba vek, adresu, telefonický kontakt a miesto pracoviska rodiča. Dovolené je použiť všetky výtvarné techniky, okrem kreslenia fixkami.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...