Vyhľadávanie:

Čo by ste mali vedieť už teraz

Čo by ste mali vedieť už teraz

Family Safety Day sa uskutoční o necelé dva mesiace

Necelé dva mesiace nás delia od siedmeho ročníka obľúbeného podujatia Family Safety Day, ktoré sa s podtitulom Kde pracuje môj otec, moja mama? uskutoční v sobotu 1. júna 2019 na tradičných miestach pred vstupom do podniku, a to od 9. až do 17. hodiny. Jeho prípravu má aj v tomto roku pod palcom tím útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy, ktorý pripravuje spolu s ďalšími kolegami tak z firmy, ako aj partnermi z externého prostredia vskutku zaujímavý program pre päťtisíc návštevníkov huty. Iste osloví a zaujme staršie vekové ročníky i deti.

Registrácia na akciu sa začne 9. mája 2019 o 8. hodine. Prihlasovací systém bude prvé dni registrovať železiarov, ktorí sa na podujatí nezúčastnili  posledné dva roky, od 8. hodiny 16. mája 2019 bude systém prijímať registrácie neobmedzene, a to až do naplnenia kapacity 5000 osôb. Viac podrobností o programe, stravovaní, doprave aj prehliadkach podniku, prinesieme v špeciálnom mimoriadnom vydaní Ocele východu, ktoré nájdete v stojanoch v areáli spoločnosti 7. mája 2019.

Prezradíme tiež, že rovnako ako po iné roky aj tentoraz bude možné prevziať si registračné balíčky vopred, a to od stredy 29. mája do piatku 31. mája, vždy od 9:00 do 15:00 v budove Vonkajších vzťahov na prízemí.  Už teraz však upozorňujeme, že podmienkou na prevzatie balíčka je okrem osobnej účasti prihláseného zamestnanca aj preukázanie sa identifikačnou firemnou kartou. Organizátori neumožnia, na rozdiel od minulosti, výber registračných balíčkov pre kolegov.

Dôležité je tiež vedieť, že vzhľadom na vysoký záujem o účasť na tomto podujatí, mimochodom niektorí kolegovia nemali doteraz príležitosť byť pri tom, a na overené zistenia, že niektorí hutníci, žiaľ, zobrali namiesto rodiny so sebou na podujatie  susedov alebo registračné balíčky podarovali cudzím ľuďom, kamarátom,  ktorí nemajú s fabrikou nič spoločné,  budú organizátori myslieť aj na náhodné kontroly ľudí prichádzajúcich na podujatie.

V riadnom vydaní našich podnikových novín prinesieme 15. mája 2019 v predstihu okrem profilov účinkujúcich z radov umelcov, no najmä našich talentovaných kolegov a ich rodinných príslušníkov, aj praktické základné informácie o dočasných zmenách v parkovaní a o čase  ich trvania.  

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...