Vyhľadávanie:

Čo sme vlani najčastejšie nakupovali v lekárňach

Čo sme vlani najčastejšie nakupovali v lekárňach

Pandémii koronavírusu čelí celý svet už viac ako dva roky a výrazne zasiahla do všetkých sfér. Zmena sa prejavila aj v požiadavkách pacientov AGEL lekární.

Podľa tlačovej správy Nemocnice AGEL Košice - Šaca, ich lekárne  zaznamenali zvýšený nárast predaja ochranných pomôcok, hlavne respirátorov, ale aj jednorazových antigénových testov, či už výterových alebo zo slín. Prevažoval predaj výživových doplnkov: C vitamín, D vitamín, preparáty podporujúce imunitu s obsahom hlivy ustricovej, kolostrum, beta glukány, zinok, selén. Z voľnopredajných liekov sa opäť najviac predávali liečivá proti bolesti a na znižovanie telesnej teploty, teplé nápoje, ale aj sirupy, hlavne na suchý kašeľ. V značnej miere sa predávali aj prípravky proti vypadávaniu vlasov, či už vo forme šampónov alebo vlasových stimulátorov, ale aj prípravky s obsahom melatonínu, v rámci postcovidového syndrómu.

My len pripomíname, že lekáreň AGEL vo Vstupnom areáli bola jedna z prvých, kde mohli železiari platiť aj prostredníctvom Up Déjeuner karty.

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...