Vyhľadávanie:

Company Day sa tešil veľkému záujmu

Company Day sa tešil veľkému záujmu

Na Medzinárodnom strojárskom veľtrhu v Brne sa stretli obchodníci U. S. Steel Košice so zákazníkmi

Pre spoločnosť U. S. Steel Košice bol Medzinárodný strojársky veľtrh v Brne, ktorý patrí k najvýznamnejším priemyselným výstavám v strednej Európe a ktorého hlavnou témou bola v tomto roku od 9. do 13. októbra priemyselná automatizácia, meracia, riadiaca, automatizačná a regulačná technika, opäť príležitosťou na už tradičné stretnutie  obchodníkov košickej oceliarne so širokým spektrom významných zákazníkov.

„Náš Company Day v Brne, ktorý svojou účasťou podporili prezident U. S. Steel Košice Scott Buckiso, viceprezident pre predaj a marketing Christian Korn, viceprezident pre IT Richard Shank, viceprezident pre financovanie Samir Kalra i ďalší manažéri obchodného úseku a tiež inžinieringu, sa tešil veľkému záujmu našich zákazníkov a obchodných partnerov,“ potvrdil generálny manažér pre riadenie výnosov Igor Presalovič„Na spoločensko-pracovnom stretnutí, ktoré sa stáva vyhľadávanou a očakávanou udalosťou, sme zaznamenali rekordnú účasť. Prišlo na ňu  bezmála stotridsať zákazníkov zo všetkých oblastí priemyslu reprezentujúcich do päťdesiat obchodných firiem, najmä z Českej republiky, ale aj ďalších krajín,“ dodal tiež.

Ešte pred niekoľkými rokmi sa košická oceliareň prezentovala na brnenskom výstavisku s expozíciou vo vlastnom stánku, no v ostatnom období  zvolila iný spôsob komunikácie so súčasnými i potenciálnymi obchodnými partnermi, ktorý je, zdôraznil Igor Presalovič,  oveľa efektívnejšou formou rozvíjania vzájomných kontaktov. Aj tohtoročné podujatie splnilo očakávania. Pozvanie prijali reprezentanti automobilového i stavebného priemyslu, bielej techniky, lakoplastu, pocínovaných plechov, obalového sektoru, distribútori i koneční užívatelia. Vzájomné rozhovory sa týkali najrôznejších otázok súvisiacich so vzájomnými obchodnými vzťahmi, prípravou kontraktov na budúci rok i vyhliadkami do budúcnosti.

„Rovnakým spôsobom sa bude spoločnosť U. S. Steel Košice  prezentovať už o necelé tri týždne v Nemecku. Náš Company Day pripravujeme po prvýkrát v rámci medzinárodného odborného veľtrhu zameraného na hutníctvo Blechexpo 2017, ktorý sa bude konať v Stuttgarte v dňoch 7. až 10. novembra,“ uviedol generálny manažér pre riadenie výnosov Igor Presalovič.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...