Vyhľadávanie:

Ďalší ročník MMM je za nami

Ďalší ročník MMM je za nami

Medzinárodný maratón mieru v Košiciach je mimoriadne obľúbený aj medzi zamestnancami U. S. Steel Košice, pre ktorých je príležitosťou relaxovať po náročnej práci v hutníckej spoločnosti. V utorok, 17. októbra sa stretlo niekoľko desiatok z tých, ktorí na tomto najväčšom atletickom podujatí reprezentovali firmu ako športovci, dobrovoľníci či spoluorganizátori.

Prezident U. S. Steel Košice na stretnutí ocenil každodennú prácu zamestnancov, aj vďaka ktorej sa firme darí a môže byť mnoho rokov generálnym partnerom MMM, podporovať minimaratón U. S. Steel Family Run a zviditeľňovať prostredníctvom skvelého športového podujatia Košice doma i v zahraničí. Spomenul i našich zákazníkov, ktorí na maratón do Košíc radi chodia a zápolia spolu s nami v tímových štafetách, či deti z detských domovov, ktoré pravidelne pozývame, aby zažili výnimočnú atmosféru a odniesli si cennú trofej - medailu z minimaratónu. „Tvoríme spolu jednu veľkú rodinu, ktorá dokáže meniť veci k lepšiemu“, vyzdvihol hodnoty tímovej spolupráce Scott Buckiso. Poďakoval našim dobrovoľníkom, ktorí podali atlétom tisíce pohárov vody na občerstvovacej stanici na Aničke a nezabudol oceniť ani tých zamestnancov, ktorí prispeli svojím výkonom k skvelým maratónskym výsledkom a dosiahli najlepšie časy: v maratóne Alžbeta Tiszová, v polmaratóne Milan Lacko a Erika Billá, v inline Lucia Petrovičová a Jaroslav Ficeri.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...