Vyhľadávanie:

Ďakujeme kolegom z DZ Mechanika

Ďakujeme kolegom z DZ Mechanika

Vo všetkých bufetoch a jedálňach v areáli podniku ste už dnes našli  Oceľ východu v špeciálnych stojanoch, ktoré pre nás vyrobili kolegovia z DZ Mechanika.

Trvalo to dlhšie, ako sme predpokladali,“ povedal nám riaditeľ závodu Juraj Prokein a dodal: „dlhšie sme čakali na objednaný materiál a kolieska. Samotná výroba trvala potom tri dni. Bolo to náročné, pretože to bolo presne v čase, keď sme robili na oprave moriacich liniek. Ale keď sme už sľúbili, že ďalšie vydanie novín bude v bufetoch uložené na týchto stojanoch, slovo sme chceli dodržať.“

Ako sme sa dozvedeli, na výrobe 15 kusov stojanov sa podieľali dve prevádzky. Konkrétne prevádzka Metalurgia, kde je vedúcim prevádzky Rastislav Dura a prevádzka Obrobňa, ktorej šéfuje František Kuruc. V prevádzke Obrobňa  sa vyrábali  potrebné dielce a súčiastky a stojany sa potom skladali a povrchovo upravovali na prevádzke Metalurgia.

Nuž teda, ďakujeme za pomoc!

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...