Vyhľadávanie:

Ďalší významný rozvojový investičný projekt sa stane realitou

Ďalší významný rozvojový investičný projekt sa stane realitou

Včera zástupcovia spoločností USSK a Messer podpísali zmluvu na výstavbu nového kyslíkového aparátu. Tento investičný projekt, ktorý má byť dokončený v polovici roku 2006, pomôže pri zlepšovaní kvality ocele produkovanej v USSK.

Nový kyslíkový aparát je navrhnutý na oddeľovanie kyslíka, dusíka argónu zo vzduchu. Tieto plyny sa budú produkovať tak v kvapalnej ako aj v plynnej forme a budú využívané pri výrobe železa a ocele. Zariadenie bude mať vyššiu kapacitu a lepšiu prevádzkovú účinnosť a po svojom dobudovaní bude už v roku 2006 vyrábať plyny s čistotou až 99,5 percenta.

"Tento projekt je opätovným dokumentovaním toho, že naša spoločnosť je odhodlaná zlepšovať našu kvalitu a efektivitu a súčasne prispieť k dlhodobému cieľu zvýšiť rast ekonomiky východného Slovenska", povedal Christopher J. Navetta, prezident spoločnosti U. S. Steel Košice.

V mene USSK zmluvu podpísali prezident Christopher J. Navetta, a generálny právny zástupca Keneth Pepperney, za spoločnosť Messer zmluvu podpisovali senior manažér Klaus Foerster a výkonný riaditeľ Theo Sentls.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...