Vyhľadávanie:

Ďalšie ocenenie pre viceprezidentku Silviu Gaálovú

Ďalšie ocenenie pre viceprezidentku Silviu Gaálovú

Top ženy v biznise za rok 2021 aj so zastúpením U. S. Steel Košice

Magazín Forbes 4. mája publikoval zoznam top žien v slovenskom biznise. Patrí medzi ne aj Silvia Gaálová, viceprezidentka pre financovanie, U. S. Steel Košice.  

V spoločnosti U. S. Steel Košice pracuje 20 rokov. Viceprezidentkou pre financovanie sa stala v januári 2018. Vo svojej pozícii zodpovedá za finančné plánovanie a analýzy, účtovníctvo, výkazníctvo, dane, riadenie výnosov, transakčné činnosti, bankovníctvo a kreditnú politiku spoločnosti U. S. Steel Košice s.r.o. a jej dcérskych spoločností. V roku 2021 manažovala so svojím tímom aktíva v celkovej výške 2,9 miliardy eur. Čistý zisk U. S. Steel Košice, s.r.o. dosiahol 648 mil. eur.

„Rok 2021 bol z hľadiska hospodárskeho výsledku najúspešnejším v histórii spoločnosti. Spoločnosť očakáva, že aj rok 2022 bude veľmi úspešný, avšak môže byť ovplyvnený súčasnou situáciou na Ukrajine a ďalším vývojom pandémie,“ hovorí viceprezidentka Gaálová. Za najväčšiu výzvu z dlhodobého hľadiska považuje dekarbonizáciu priemyslu. Aktuálne jej tím pracuje aj na implementácii nového systému riadenia firemných zdrojov ERP.

Úspech Silvie Gaálovej oceňuje aj prezident USSK Jim Bruno: Musím povedať, že som na Silviu veľmi hrdý a som veľmi rád, že dostala uznanie, ktoré si zaslúži.  Je v našej spoločnosti vynikajúcim lídrom a neustále hľadá spôsoby, ako nám pomôcť zlepšiť podnikanie.  Chcel by som jej povedať za všetkých jej kolegov a priateľov v práci jedno veľké GRATULUJEME!!!.“

Viceprezidentka Gaálová má okrem veľkej finančnej zodpovednosti aj normálne povinnosti manželky a matky dvoch detí. „Energiu si zvyknem dobíjať na chalupe, pri prechádzkach v prírode so psom, ideálne spojenej so zberom húb“ hovorí s úsmevom Silvia Gaálová.

Foto: Arpád Köteles

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...