Vyhľadávanie:

Darček budete môcť odovzdať osobne

Darček budete môcť odovzdať osobne

Stromčeky prianí vyrastú v U. S. Steel Košice už po štvrtý raz

Kathleen Babcokovú, manželku prezidenta U. S. Steel Košice a viaceré manželky viceprezidentov a generálnych manažérov spoločnosti, čaká dnes, 20. novembra, rušný deň.

Po tom, čo koncom októbra navštívili detské domovy v Sečovciach, Slovenskom Novom Meste a Dobšinej, kde sa oboznámili so životom tamojších malých obyvateľov a odovzdali im prázdne kartičky vianočných želaní, postarajú sa o to, aby vyplnené lístky oslovili železiarov. "Vrátilo sa nám približne štyristo lístkov s vianočnými prianiami bezmála dvesto detí," uviedla Slávka Tvrdoňová z útvaru Vonkajších vzťahov, ktorá projekt manažuje. "Kartičky so želaniami konkrétnych detí sme už roztriedili a zaevidovali, lístky ostáva uviazať na stužky a rozvešať na vianočné stromčeky v areáli spoločnosti."

To všetko sa udeje práve dnes. Viazanie i vešanie kartičiek, ktoré majú v tomto roku podobu vianočných ozdôb - gulí, majú na starosti manželky manažérov. Stromčeky so želaniami detí vyrastú už popoludní na štyroch miestach: v administratívnej budove a v jedálni vo Vstupnom areáli U. S. Steel Košice, v areáli spoločnosti v jedálni 1500 a na hlavnej vrátnici č. 2. Oslovovať železiarov budú až do 5. decembra.

"Veríme, že akcia, tak ako po ostatné roky, zaujme mnohých železiarov, ktorí majú láskavé srdce. Deviati z nich budú môcť radosť z obdarovania prežiť osobne. V každom detskom domove sa odovzdávania darčekov zúčastnia traja vyžrebovaní darcovia," priblížila novinku tohto roka S. Tvrdoňová. "Tak ako po ostatné roky, piati vyžrebovaní darcovia, spolu s partnermi, sa zúčastnia aj na vianočnom koncerte U. S. Steel Košice v štátnom divadle."

Do žrebovania budete zaradení, ak darčeky prinesiete na útvar Vonkajších vzťahov najneskôr do 9. decembra 2008 do 10. hodiny. Mená výhercov uverejníme v Oceli východu 10. decembra. Vianočný koncert sa uskutoční 12. decembra, návštevy v detských domovoch 13. a 14. decembra.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...