Vyhľadávanie:

Darček za pekný výkres s rodinkou tučniakov

Darček za pekný výkres s rodinkou tučniakov

Určite ho poznáte, milé deti. Z časopisov, filmov alebo ste ho už mali možnosť vidieť na vlastné oči. Roztomilé zvieratko vo fraku, žijúce na južnej časti zemegule, si už určite získalo srdcia mnohých z vás. Viete, že aj keď nelieta, je vynikajúcim plavcom? Aj vďaka svojim krídlam, ktoré využíva ako plutvy. A z vody dokáže vyskočiť na rovné nohy. Na súši, na rozdiel od vody, v ktorej sa pohybuje veľmi obratne, sa síce tacká z nohy na nohu alebo sa kĺže po bruchu, ale napriek nemotornej chôdzi vydrží veľmi dlho putovať mnoho kilometrov na svoje miesto hniezdenia...

Nuž a práve tučniaky sa pripravujú na cestu do Košíc a vy ich už budete môcť čoskoro privítať v kavečianskej ZOO. Presne na váš veľký sviatok Medzinárodný deň detí. My sme pri tejto príležitosti pripravili pre vás výtvarnú súťaž. Vašou úlohou, ak máte od osem do 15 rokov a vaši rodičia pracujú v U. S. Steel Košice, je nakresliť na výkres obrázok rodinky tučniakov. Použiť môžete farbičky, voskovky alebo vodové, akrylové či olejové farby. Fixkám sa ale radšej vyhnite. Svoje dielka zašlite na adresu: Manažment projektov, Vonkajšie vzťahy, U. S. Steel Košice, s.r.o., Vstupný areál USS, 044 54 Košice, alebo ich doneste do budovy Vonkajších vzťahov, 2. poschodie, č.d. 205, a to najneskôr do 17. apríla 2008. Najkrajší obrázok sa stane motívom našej tohtoročnej kampane pri príležitosti MDD a výherca získa od nás pekný darček. Takže, poďme na to!

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...