Vyhľadávanie:

Darčeky zaplnili takmer celú kanceláriu

Darčeky zaplnili takmer celú kanceláriu

V uplynulých dňoch sa kancelária Slávky Tvrdoňovej z Vonkajších vzťahov postupne menila na veľký darčekový výklad, alebo Santovu dielňu.  Dnes už sú takmer všetky darčeky doručené k nám. A je ich takmer 150! Malé, veľké, ľahké i ťažké – korčule, bábiky, kozmetika, kolieskové korčule, kolobežky, bezdrôtové slúchadlá, bundy, teplákové súpravy .... presne podľa želaní detí.

Vďaka všetkým vám, ktorí ste sa zapojili do projektu Stromčeky prianí, budú mať na Vianoce radosť deti z Detského domova sv. Klementa Hofbauera v Podolínci, Centra pre deti a rodiny Uralská Košice a deti našich kolegov z projektu Sme s vami v pravý čas.

Darčeky sú starostlivo zaevidované, na každom je kartička s menom konkrétneho dieťaťa. Ešte ich musíme dobaliť, poukladať do veľkých prepravných škatúľ a vyraziť s nimi za adresátmi.

Deti z projektu Sme s vami v pravý čas dostanú svoje darčeky 15. decembra a deti z domovov v sobotu, 17. decembra. Na X app sa potom s vami podelíme o ich reakcie a radosť.

Som veľmi rada, že po prvý raz sme projekt Stromček prianí riešili virtuálne, naši zamestnanci si kartičky vyberali v aplikácii. Bolo to rýchle, spoľahlivé a vzhľadom na nariadenú prácu z domu, aj veľmi pohodlné. Teším sa, že máme takých ľudí, ktorí sa aj napriek zložitej situácii, v ktorej momentálne všetci žijeme, rozhodli urobiť na Vianoce radosť nielen svojim deťom,“ zhodnotila administrátorka projektu Slávka Tvrdoňová (na titulnej fotografii).

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...