Vyhľadávanie:

Deň detí v žiare Oscarov

Deň detí v žiare Oscarov

Rodičia, povedzte o súťaži svojim potomkom - za najlepší výkres mobil

V nedeľu 28. mája 2006 organizuje spoločnosť U. S. Steel Košice, s.r.o. pri príležitosti Medzinárodného dňa detí program pre všetky deti z Košíc a okolia pod názvom Deň detí v žiare Oscarov. Program sa uskutoční v areáli Zoologickej záhrady v Košiciach.

"Ktorému zvieratku by ste dali sošku Oscara a prečo?" pýtame sa všetkých detí do 15 rokov, ktoré sa chcú zapojiť do výtvarnej súťaže o najkrajší obrázok na uvedenú tému a odpoveď na otázku namaľujú na výkres. Víťaz súťaže sa môže tešiť na výhru v podobe mobilu a okrem toho bude víťazný výkres aj podkladom pre plagát a ďalšie reklamné pútače v meste, ktoré budú propagovať toto podujatie. Víťazovi odovzdá cenu prezident U. S. Steel Košice dňa 28. 5. 2006 priamo na podujatí. Všetkým deťom, ktoré sa zapoja do súťaže, pošleme sladkú odmenu.

Výkresy A4, ale i väčšie formáty, posielajte najneskôr do 21. apríla 2006 na adresu Vonkajšie vzťahy, Vstupný areál U. S. Steel, 044 54 Košice. Každý výkres musí byť na zadnej strane označený menom a priezviskom autora. Pripojiť treba vek, adresu, telefonický kontakt a miesto pracoviska rodiča. Dovolené je použiť všetky výtvarné techniky, okrem kreslenia fixkami. Viac informácií poskytneme na tel. č.: 055/673 40 06, 055/ 673 52 92, 055/ 673 52 37.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...