Vyhľadávanie:

Deň narcisov bude tento piatok

Deň narcisov bude tento piatok

Tento piatok, 13. apríla 2018, bude patriť žltému narcisu, kvietku nádeje, ktorý sa stal symbolom boja proti najzákernejšej chorobe ľudstva – rakovine. Ročne sa podpisuje pod príčinu úmrtí tisícov mužov, žien a žiaľ, aj detí na celom svete. A Slovensko na tom pri porovnaní s inými krajinami, nie je lepšie. S nádorovými ochoreniami sa aj u nás pasuje čoraz viac ľudí.  

Celonárodná zbierka Deň narcisov, ktorá vstúpi do svojho dvadsiateho druhého ročníka, šíri myšlienku spolupatričnosti s chorými a pomáha im. Výťažok z nej, vlani to bolo 942 856,39 eura,  pričom v areáli U. S. Steel Košice dali hutníci dokopy 5 089,90 eura, prerozdeľuje Liga proti rakovine na realizáciu viacerých projektov na celom Slovensku.  S aktivistami Ligy proti rakovine a dobrovoľníkmi z radov košických hutníkov, ktorí budú pri zbierke pomáhať, sa stretneme, ako sa už stalo zvykom,  znovu aj v areáli U. S. Steel Košice. Podporiť zbierku môže každý z nás.

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...