Vyhľadávanie:

Víkendovka sa vydarila

Víkendovka sa vydarila

Rodiny zaradené do firemného projektu Sme s vami v pravý čas sa stretli v Medzeve

Boli ste už v medzevskej hvezdárni a planetáriu? Že nie? Určite si jej návštevu naplánujte. Nesporne si z nej odnesiete veľa nových informácií nielen o našej slnečnej sústave a nekonečnom vesmíre, ale prostredníctvom  prednášok, prezentácií a prehliadky  celého objektu aj s odborným výkladom sa dozviete mnoho ďalších zaujímavostí. A za asistencie domácich z tohto Kultúrneho centra Údolia Bodvy a Rudohoria, budete môcť pozorovať ďalekohľadom aj dennú oblohu a Slnko. Tak ako aj rodiny zaradené do firemného projektu Sme s vami v pravý čas, ktoré do planetária zavítali počas víkendového pobytu v Doškoľovacom stredisku spoločnosti U. S. Steel Košice, kam prišli na pozvanie firmy.

Počasie prialo a tak si víkend  za asistencie tímu riaditeľa pre vonkajšie vzťahy užili dospelí i deti. Sobota patrila predovšetkým športovým aktivitám a súťažiam, ktorým dominovali loptové hry – kop na bránku, driblovanie s basketbalovou loptou a hod na kôš, ale aj beh do schodov, kolky či stolný tenis, ale tiež kreatívnej, veľmi obľúbenej hre, Activity. Karolínka, Simonka, Tamarka, Tomáš či Erik, ale aj ich rodičia a blízki, sa so zanietením pustili aj výroby  dekoračných  škatuliek. No a ak k tomu pripočítame služby zariadenia a skvelú stravu, o ktorých ide z Medzeva   ten najleší chýr, bol to víkend na jednotku. „Mali sme sa o čom navzájom porozprávať, prišli sme na iné myšlienky, oddýchli sme si. Veľmi sa nám tu páčilo,“ zhodnotila víkend hádam aj za všetkých Andrea Hlebová.

 

Ďalšie články

EÚ potrebuje odolné a silné podniky

Tesne pred začiatkom maďarského predsedníctva Európskej únie, ktoré začalo v júli, sa stretli v Budapešti európski zamestnávatelia združení v BusinessEurope, aby rokovali o konkurencieschopnosti a odolnosti európskych podnikov. Republikovú úniu zamestnávateľov reprezentoval na tomto stretnutí jej prezident Miroslav Kiraľavarga.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...