Vyhľadávanie:

Víkendovka sa vydarila

Víkendovka sa vydarila

Rodiny zaradené do firemného projektu Sme s vami v pravý čas sa stretli v Medzeve

Boli ste už v medzevskej hvezdárni a planetáriu? Že nie? Určite si jej návštevu naplánujte. Nesporne si z nej odnesiete veľa nových informácií nielen o našej slnečnej sústave a nekonečnom vesmíre, ale prostredníctvom  prednášok, prezentácií a prehliadky  celého objektu aj s odborným výkladom sa dozviete mnoho ďalších zaujímavostí. A za asistencie domácich z tohto Kultúrneho centra Údolia Bodvy a Rudohoria, budete môcť pozorovať ďalekohľadom aj dennú oblohu a Slnko. Tak ako aj rodiny zaradené do firemného projektu Sme s vami v pravý čas, ktoré do planetária zavítali počas víkendového pobytu v Doškoľovacom stredisku spoločnosti U. S. Steel Košice, kam prišli na pozvanie firmy.

Počasie prialo a tak si víkend  za asistencie tímu riaditeľa pre vonkajšie vzťahy užili dospelí i deti. Sobota patrila predovšetkým športovým aktivitám a súťažiam, ktorým dominovali loptové hry – kop na bránku, driblovanie s basketbalovou loptou a hod na kôš, ale aj beh do schodov, kolky či stolný tenis, ale tiež kreatívnej, veľmi obľúbenej hre, Activity. Karolínka, Simonka, Tamarka, Tomáš či Erik, ale aj ich rodičia a blízki, sa so zanietením pustili aj výroby  dekoračných  škatuliek. No a ak k tomu pripočítame služby zariadenia a skvelú stravu, o ktorých ide z Medzeva   ten najleší chýr, bol to víkend na jednotku. „Mali sme sa o čom navzájom porozprávať, prišli sme na iné myšlienky, oddýchli sme si. Veľmi sa nám tu páčilo,“ zhodnotila víkend hádam aj za všetkých Andrea Hlebová.

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...