Vyhľadávanie:

Metalurgia 2018 už dnes

Metalurgia 2018 už dnes

Na dnes, 11. apríla 2018, pripravila Fakulta materiálov, metalurgie a recyklácie Technickej univerzity v Košiciach už dvadsiaty štvrtý ročník študentskej vedeckej odbornej konferencie Metalurgia 2018, ktorej cieľom je zlepšiť prípravu študentov k samostatnej odbornej činnosti.

Budúci bakalári a inžinieri súťažia v piatich sekciách, a to Hutníctvo, Materiály, Energetické inžinierstvo a priemyselná keramika, Environmentalistika a Integrované systémy riadenia. Ich práce zamerané na oblasť hutníctva železa, hutníctvo neželezných kovov, zlievarenstvo, materiálové inžinierstvo, tvárnenie materiálov, tepelnú energetiku, dopravu a využitie plynov, technológiu nekovových materiálov, spracovanie a recykláciu odpadov, environmentálnu analýzu a integrované manažérske systémy hodnotia poroty, v ktorých pôsobia aj  zástupcovia priemyselnej sféry, U. S. Steel Košice nevynímajúc. O výsledkoch  konferencie, ktorá má súťažný charakter, budeme informovať v budúcej Oceli východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...