Vyhľadávanie:

Deň narcisov už zajtra

Deň narcisov už zajtra

Už zajtra znovu rozkvitnú slovenské mestá a obce žltými kvietkami nádeje, symbolmi boja proti rakovine. Deň narcisov, ktorý v tomto roku  pripadol na štvrtok 11. apríla, organizuje Liga proti rakovine v našej krajine už po dvadsiaty tretí raz, a to s cieľom priniesť problematiku nádorových ochorení bližšie k ľuďom a podnietiť ich spolupatričnosť a solidaritu s onkologicky chorými pacientmi.

Rovnako ako v minulosti aj tentoraz sa do organizovania  celonárodnej zbierky v areáli spoločnosti U. S. Steel Košice zapoja spolu s aktivistkami Ligy proti rakovine aj dobrovoľníci z radov našich kolegov. Ak ich stretnete, buďte empatickí. Prispieť  dobrovoľnou sumou môže každý z nás. Vlani sme v košickej oceliarni dali dokopy bezmála 5100 eur.

Financie vyzbierané počas Dňa narcisov prerozdeľuje Liga proti rakovine späť do medicínskych a výskumných projektov, poskytovania zdravotníckych služieb a hospicovej starostlivosti, psychosociálnej starostlivosti o onkologických pacientov a ich rodiny, ako aj na realizáciu projektov zameraných na edukáciu a informovanosť.  

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...