Vyhľadávanie:

Derby prerušilo víťaznú sériu

Derby prerušilo víťaznú sériu

Po reprezentačnej prestávke, počas ktorej sa hokejisti Slovenska stali v Augsburgu víťazmi Nemeckého pohára, pokračovala naša najvyššia hokejová súťaž v uplynulom týždni zápasmi 18. a 19. kola. Hokejisti HC Košice sa ako líder tabuľky predstavil najprv v piatok 11. novembra 2016 v Martine, v nedeľu potom doma hostil Poprad.

Na ľade súpera v Martine zaregistrovali Košičania už po šiesty raz za sebou cenné víťazstvo, hoci tento raz to bolo len po samostatných nájazdoch výsledkom 4:3. Týmto víťazstvom sa skončila víťazná séria nášho tímu v rade, pretože v nedeľu 13. novembra prehrali v Steel aréne vo východniarskom derby s Popradom 1:2.

V tabuľke tak naši hokejisti klesli na druhú priečku a na vedúcu Banskú Bystricu už strácajú sedem bodov. Čaká ich však ďalšia náročná previerka, pretože v priebehu ôsmich nasledujúcich dní musia odohrať päť zápasov. Dnes sa predstavia na ľade súpera vlaňajšieho finalistu v Banskej Bystrici, doma ich opäť uvidíme v piatok 18. novembra v súboji s Liptovským Mikulášom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...