Vyhľadávanie:

Deti sa potešili darčekom z USSK

Deti sa potešili darčekom z USSK

Letné tábory pre onkologicky liečené deti a ich súrodencov z celého Slovenska každoročne pripravuje občianske združenie Klub Detskej Nádeje, ktoré sa okrem organizácie táborov venuje aj pravidelným návštevám hospitalizovaných detí v nemociach.

Tento rok sa onko tábor konal v obci Bystrá a privítal deti vo veku od sedem až po osemnásť rokov. Pre deti bol každý deň pripravený tematický program.
Budovali bunkre, súťažili na olympiáde a ubránili sa útoku barbarov. Pekná príroda v okolí chaty bola ideálna aj na hľadanie pokladu. Deti si z tábora odnášajú nielen skvelé zážitky, ale hlavne kamarátstva a istotu, že na nič nie sú sami.

„Veľká vďaka patrí všetkým, ktorí podporili a podporujú Klub Detskej Nádeje, či už prostredníctvom priameho sponzorstva alebo na základe darovania 2% z dane. Takýmto spôsobom i oni prispievajú k tomu, aby bol svet detských pacientov o niečo veselší,“ uviedla hlavná vedúca onko tábora Eva Gažová.

Naša spoločnosť darovala deťom balíčky s rôznymi reklamnými predmetmi, ktoré všetky deti dostali ako odmenu na konci tábora.            

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...