Vyhľadávanie:

Detské vianočné dielne

Detské vianočné dielne

Blížiace sa sviatky sa nezvyčajným podujatím rozhodlli privítať aj v Základnej škole na Jenisejskej ulici v Košiciach. Detská organizácia Frigo tu usporiadala vianočné dielne, ktoré pre všetkých účastníkov boli dňom plným tvorivosti a zábavy. Viac ako 300 detí z troch materských škôl, 21 základných škôl a detského domova malo opäť možnosť pod vedením odborných lektorov vyrábať rôzne predmety spojené s Vianocami, ako napr. ozdoby, rôzne darčeky, cukrovinky, pozdravy. Deti použili rôzne výtvarné techniky a materiály ako papier, plast, drevo, lepenku, sklo, potraviny, čačinu, šúpolie, drôt, prírodné suroviny a pod. Najmladší účastník mal päť rokov... Podujatie podporila aj spoločnosť U. S. Steel Košice.

Počas detských vianočných dielní vzniklo množstvo pekných výtvorov. Keďže si ich deti po skončení podujatia mohli zobrať so sebou domov, majú tak prichystané netradičné darčeky pod vianočný stromček pre svojich najbližších i kamarátov.

Organizácia FRIGO, ktorá detské vianočné dielne organizovala, je občianskym združením, realizuje mnohé aktivity pre deti a mládež v čase mimo vyučovania a počas prázdnin, a to vo všetkých sférach výchovy. Organizuje rôzne výlety, tábory, súťaže, klubové stretnutia, kultúrne podujatia, športové akcie a školenia. Detská organizácia Frigo má internetovú stránku www.frigo.ahoj.sk, kde deti nájdu množstvo zaujímavých informácií o organizovaných podujatiach.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...