Vyhľadávanie:

Detský zimný karneval už po jedenásty raz

Detský zimný karneval už po jedenásty raz

V sobotu 12. februára 2011 sa na Jahodnej uskutoční už XI. ročník Detského zimného karnevalu. Na deti, podobne ako po minulé roky, čaká už od 10.00 hod. pestrá ponuka zábavných súťaží na snehu, ale i preteky na boboch, snouborde, lyžiach, sánkach a klzákoch. Traja najlepší v každej súťaži budú odmenení diplomami, medailami a sladkosťami.

Vyvrcholením podujatia bude už tradičná prehliadka karnevalových masiek. Odborná porota odmení a ocení desať najatraktívnejších masiek. Prekvapením bude tzv. "dymostroj", chýbať nebude karnevalová disco show. Deti budú mať po celý čas k dispozícii lyžiarsky vlek. Rodičia môžu svoje deti na toto podujatie, ktoré je súčasťou Zimnej olympiády U. S. Steel Košice, prihlasovať od 17. januára do 4. februára 2011 v príslušných odborových organizáciách OZ KOVO U. S. Steel Košice. Prihlášky uverejňujeme v Oceli východu a nájdete ich, rovnako ako organizačné zabezpečenie podujatia, aj na športovej stránke intranetu USSK.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...