Vyhľadávanie:

Dia day U. S. Steel Košice

Dia day U. S. Steel Košice

Spoločnosť U. S. Steel Košice a firma Johnson&Johnson, v spolupráci s košickou pobočkou Zväzu diabetikov Slovenska a Združenou zdravotnou poisťovňou Sideria-Istota pripravujú v rámci Svetového dňa diabetikov, ktorý pripadá na 14. novembra, akciu zameranú na prevenciu a včasnú diagnostiku cukrovky - Dia day U. S. Steel Košice.

Na budúci týždeň, v dňoch 15. a 16. novembra, potom 18. a 19. novembra, si budú môcť zamestnanci spoločnosti dať bezplatne zmerať glykémiu vo vestibule polikliniky vo vstupnom areáli a vo vestibule závodnej jedálne v areáli SOU hutníckeho, a to v čase od 11.00 do 14.00 hodiny. Rovnakú príležitosť dostanú v spomínané dni aj bývalí železiari priamo v klube dôchodcov občianskeho združenia Jeseň života v Spoločenskom pavilóne.

Pre už diagnostikovaných diabetikov II. typu z radov zamestnancov spoločnosti U. S. Steel Košice sa firma Johnson&Johnson rozhodla poskytnúť glukometre OT Profile (prístroje na meranie cukru v krvi) za mimoriadnu cenu - 1200 korún. Nový glukometer OT Ultra dostane k dispozícii na doplnenie zdravotníckej výbavy aj záchranné vozidlo U. S. Steel Košice. Súčasťou podujatia bude tiež odborná prednáška o diabete pre účastníkov rekondičného pobytu na Košickej Belej, ktorá sa uskutoční 22. novembra so začiatkom o 14.00 hodine.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...