Vyhľadávanie:

Dnes hráme s Prešovom

Dnes hráme s Prešovom

V sobotu bolo na programe 7. kolo hádzanárskej extraligy mužov, v ktorom sa na palubovke v Košiciach stretli doteraz dva neporazené celky súťaže. V šlágri kola si to rozdali domáci hádzanári z 1. MHK s vlaňajším vicemajstrom z Považskej Bystrice. Úspešnejší boli hostia, ktorí tento dramatický tuhý boj lepšie zvládli v závere a po výsledku 27:29 (14:13) si na svoje konto pripísali ďalšie dva body a zachovali si doterajšiu neporaziteľnosť. Naopak, pre Košičanov znamenal tento výsledok prvú prehru v novom ročníku súťaže. Tréner Gabriel Schmiedt zhodnotil tento súboj slovami:

"Z doterajších siedmich súbojov bol tento najnáročnejší. Súper sa na nás dobre pripravil, vedel, čo asi budeme hrať. Šesť zápasov sa nám darilo, teraz to nevyšlo. Ale zápas sme mali dobre rozohraný, možno ten bod by bol pre oboch spravodlivejší. Väčšinu zápasu síce Považania viedli, ale za výkon sme si bod zaslúžili. Musíme sa poučiť z chýb, ktoré sme urobili, najmä v obrane sme mali hrať agresívnejšie a v útoku neboli chlapci dostatočne trpezliví. Nepremenili sme dve sedmičky ako aj niekoľko dobrých gólových šancí. Súper bol v tomto smere lepší a zvládol aj nervózny záver."

Už dnes sa budú môcť hádzanári 1. MHK Košice za túto prehru doma rehabilitovať. O 18.00 h. hostia ďalšieho ašpiranta na majstrovský titul Tatran Prešov, účastníka Ligy majstrov. V prvom zápase tohto ročníka extraligy naši v Prešove vyhrali rozdielom deviatich gólov, ale dnešný súboj bude o niečom inom a nebude pre náš tím až taký jednoduchý.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...