Vyhľadávanie:

Dnes so Slovanom

Dnes so Slovanom

Včera sa v Steel aréne začal trojdňový hokejový turnaj Cassovia Hockey Cup 2009

Do plánu prípravných zápasov hokejistov HC Košice na nový ročník hokejovej extraligy patria aj tri súboje s Trenčínom, Slovanom a Liptovským Mikulášom v rámci turnaja Cassovia Hockey Cup, ktorý sa od včera do štvrtka hrá v Steel aréne. Náš majstrovský tím odohral v rámci prípravných stretnutí v úvode dva víťazné zápasy, úspešne si počínal aj na turnaji Rona Cup v Trenčíne. Lenže postupne hrali Košičania v ďalších stretnutiach v nekompletnej zostave. Najmä v stretnutiach v uplynulom týždni v Spišskej Novej Vsi, ale aj doma s Liptovským Mikulášom, v ktorých prehrali 2:4 a 3:5, hrali bez zranených obrancov Grmana, Kledrowtza, D. Halásza, Homera, Gajdoša a brankára Hudáčka. Tréner Anton Tomko musel preto v zadných radoch improvizovať a v obrane sa objavili mladí hráči Dutkovič a Grega z bardejovskej farmy, V. Marinčin z Michaloviec a Pichnarčík z nášho juniorského tímu.

Výsledky na Cassovia Hockey Cup berú zverenci A. Tomka vážne a chcú obhájiť minuloročné prvenstvo. Nebudú to mať vôbec ľahké, pretože kvôli zraneniam nemajú tréneri k dispozícii ten najsilnejší kompletný káder. Pri absencii brankára Hudáčka a piatich hráčov v obrane boli nútení si z reprezentačnej dvadsiatky vypožičať na turnaj našich dvoch odchovancov M. Marinčina a Slimáka. V plnej sile nastúpia v útoku a budú hrať na štyri formácie.

Včera po uzávierke dnešného čísla Ocele východu sa odohrali zápasy Slovan - Liptovský Mikuláš a HC Košice - Dukla Trenčín. Dnes sa o 15. hodine stretnú Trenčín - Liptovský Mikuláš a o 18.15 hod. nastúpia proti sebe odvekí rivali Košice - Slovan Bratislava. Turnaj dokončia zajtra, kedy bude o 15.00 hod. na programe zápas Slovan - Trenčín a o 18.15 hod. sa stretnú Košice s Liptovským Mikulášom. Na budúci týždeň odohrajú naši hokejisti v piatok 4. septembra posledné prípravné stretnutie v Banskej Bystrici.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...